Så här fungerar det

Från och med den 1 juli 2009 får privatpersoner som anlitar någon som utför husarbete skattereduktion genom fakturamodellen.

Man kan få upp till 50 000 kronor i skattereduktion för husarbete per person och år, men aldrig mer än man ska betala i slutlig skatt efter att pensionsavgift, begravningsavgift och kyrkoavgift dragits av.

Enligt fakturamodellen betalar kunden hälften av arbetskostnaden inklusive försäkringar och fullständigar garantier på utfört arbete till den som utför arbetet. Resterande del av arbetskostnaden begär den som utför arbetet av Skatteverket.

Bli kund
En överenskommelse tecknas mellan dig och 100% Hemkomfort när du köper tjänster privat eller som företagare. Innan vi börjar ett uppdrag inleder vi alltid med ett kostnadsfritt kundbesök. På kundbesöket går vi igenom bostaden för att se vilka behov som finns och vilka önskemål du som kund har.

Abonnemangskund
Vi gör en hem och trädgårdsinventering där vi noterar olika behov som kan kommer med årets alla årstider. Nu kommer du inte att behöva tänka på kratta löv på hösten eller ha skuldkänslor för att äppelträden inte blev klippta i år heller. Vi kommer att kontakta dig, några veckor innan utförandet där du själv väljer om du vill ha tilläggstjänsten eller inte.

Sätt guldkant på tillvaron! Det är detaljerna som gör det – 100% Hemkomfort gör det lilla extra!

Vill du veta mer?
Kontakta oss på telefon 08-68441091 eller via e-post info@komforthem.se